Boek een gratis proeftraining
Food, Vitaliteit

Workshop: “Hormonen in balans met voeding en levensstijl”

Een paar jaar geleden viel je nog af als je even op je voeding lette, nu niet meer. Hoe werkt dit dan? Tijdens de workshop voeding en hormoonbalans krijg je antwoord op deze en andere vragen. 
Dat de hormoonhuishouding verandert rond de menstruatiecyclus en in de periode van je veertigste tot je vijfenvijftigste dat weet bijna iedereen. Dat hormonen kunnen zorgen voor gewichtstoename, stemmingswisselingen en moeheid is al wat minder bekend. Goed nieuws je kan, met voeding en levensstijl, jouw hormoonhuishouding in balans krijgen. 

Petra de Rijck, orthomoleculair epigenetisch therapeut met een passie voor koken, geeft deze avond een inkijk in de werking van hormonen en de manier waarop je de hormoonbalans met levensstijl en voeding kan beïnvloeden. Je krijgt bij de workshop antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe komt het dat je nu niet afvalt terwijl je op je voeding let en dat dit een jaar of 10 geleden wel makkelijk ging?
  • Waarom heb je af en toe drang naar suikers en wat kan je hiertegen doen?
  • Wat zijn de meest voorkomende vormen van hormonale disbalans en welk effect hebben ze op jou?
  • Hoe kan je hormonen voor je laten werken?
  • Hoe kun je voeding inzetten om de (energie) balans te herstellen en te behouden?

Je krijgt informatie over de werking van hormonen en we hebben een aantal heerlijke gerechten gemaakt als voorbeeld. De recepten en tips krijg je mee naar huis. 

De workshop wordt gehouden op 11 april en 8 mei van 19:00 uur tot 22:00 uur. De kosten bedragen €49,50 inclusief  verse sapjes en een volledige maaltijd. De workshop wordt gehouden bij Fabulous@40, Fonteinlaan 5 (Officehotel) in Haarlem. Schrijf je nu in, we hebben maximaal 18 plekken! 

Let op! Kies voor de rubriek Lifestyle in de eerste keuzemogelijkheid. 

Boek de workshop hormoonbalans en voeding 

 

 

 

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply