Boek een gratis proeftraining
Afvallen, Food, Vitaliteit

Vetpercentage omlaag of andere wensen? Vraag een voedingsadvies

Ben je actief aan het sporten maar gebeurt er niet zoveel? Dan kan het zijn dat jouw voeding in combinatie met bewegen de sleutel is.

Veel mensen sporten 2 a 3 keer in de week maar passen niks aan in hun voedingspatroon. Het resultaat kan dan frustrerend zijn. Als je intensief sport of een bepaald doel wil bereiken dan is voeding heel belangrijk. Spiermassa bouw je bijvoorbeeld niet op als je te weinig eiwit eet en je valt niet af als de balans tussen de macro-nutriënten, koolhydraten, eiwitten en vetten niet goed is. Ook kan het zijn dat je bijvoorbeeld aan het trainen bent en dat je je niet vitaal voelt. Dat kan zijn omdat je te weinig eet of niet de juiste dingen.

Voedingsadvies op maat

Isabel Luske is voedingsconsulent bij Fabulous@40 en zij begeleidt de deelnemers aan de 30 dagen Challenge. Wil jij
alleen een kleine steun in de rug of moet jou patroon alleen bijgeschaafd worden en ga je daar zelf mee aan de slag? Dan is een eenmalig voedingsadvies misschien wat voor jou. Het voedingsadvies bestaat uit een intake van 45 minuten, tijdens dit gesprek bespreek jij met Isabel jouw eetgewoontes, bewegingspatroon en doelstellingen of wensen. Na het gesprek ontvang je van Isabel een eetschema op maat en een bewegingsschema. Dit is voor iedereen verschillend. ben jij klaar om het roer om te gooien? wil jij slanker,sterker en fitter de zomer in. Plan nu zelf je afspraak via de site of via de app. Een voedingsadvies kost €90,- of 30 punten van de Fabulous@40 strippenkaart.

Wil je 30 dagen intensief begeleidt worden met afvallen en bijbehorend kookboek en supplementen? Dan is de 30-dagen-Challenge meer wat voor jou.

Over Isabel LuskeIsabel

Isabel heeft ruime ervaring als voedingsdeskundige, vitaliteitscoach en medisch personal trainer. Het is haar passie om mensen te ondersteunen bij het halen van hun doelstellingen. Zij is direct en recht door zee en zegt waar het op staat.
Zij begeleidt jou intensief het gehele traject dmv een gericht voedingsschema, metingen en zal gedurende de 30 dagen contact onderhouden hoe het verloop gaat, en is dus altijd bereikbaar voor adviezen en tips gedurende de hele 30 dagen.

Afspraak voedingsadvies

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply