Boek een gratis proeftraining
teamfotoFabulousvacature
Bodytec

Trainer assistent gezocht, tot €10,- pu en gratis trainen

Als gastvrouw of training assistent, ondersteun je de trainers in de Bodytec studio. Assistent trainers verdienen tussen €7,50 en €10 per uur bruto afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je kan gratis trainen. Combinatie met stage is mogelijk.

Je ontvangt de klanten en legt ze uit wat de bedoeling is als ze voor de eerste keer komen trainen. De klanten krijgen een pak aan voor de training met elektroden. Jij helpt de klanten om dit pak aan te trekken en jij zorgt dat alles goed zit. Na afloop van de training zorg jij dat de klanten een glas water of een eiwit shake krijgen.

Wij werken met shifts van ongeveer 4 uur en zijn met name op zoek naar assistenten voor de maandagochtend, maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond, donderdagochtend, zaterdagochtend en zondagochtend. Zie hieronder de openingstijden. Combinatie met stage voor CIOS of medewerker sport en recreactie is mogelijk.

Over Fabulous@40

Fabulous@40 is de Bodytec studio in Haarlem. Bodytec is een EMS training. Door middel van Electro Muscular Stimulation. De spieren worden tijdens de training extra gestimuleerd door middel van elektrische pulsen. Dit maakt de training extra effectief. 20 minuten trainen met Bodytec staat gelijk aan 3 uur krachttraining. De training is bovendien niet belastend en daarom geschikt voor mensen met blessures.

Onderzoek aan diverse Duitse universiteiten heeft de effectiviteit van Bodytec aangetoond. Bodytec wordt ook veel gebruikt door topsporters als ondersteuning bij duurtrainingen of bij herstel van een blessure. Fabulous@40 richt zich met name op vrouwen van 40+ omdat vrouwen weinig tijd nemen voor sporten, omdat vrouwen van deze leeftijd extra moeite hebben om hun figuur te behouden. Bodytec is figuurcorrigerend.

Openingstijden Fabulous@40

Maandag, dinsdag en woensdag van 9:00 uur tot 13:00 uur en van 16:30 uur tot 21:00 uur Donderdag van 09:00 uur tot 13:00 en van 16:30 uur tot 18:30 uur
Vrijdag van 08:30 uur tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur
Zondag van 09:30 uur tot 13:30 uur

Over EMS training

Bodytec is een figuur corrigerende training waarbij je in 20 minuten het hele lichaam in 1 keer traint. De training is een weerstandtraining en zorgt voor spiervergroting en een sneller metabolisme. De training geeft je meer energie en een vitaal gevoel.

Beloning en doorgroeimogelijkheden
Assistent trainers verdienen tussen €7,50 en €10 per uur bruto afhankelijk van leeftijd en ervaring. Je kan gratis trainen en het is mogelijk om door te groeien naar trainer.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply