Boek een gratis proeftraining
Afvallen, Food, Lifestyle

Tot 1 november gratis intake en voedingstips voor meer energie en minder buikvet

Het staat pontificaal in de titel. We draaien er niet om heen. Buikvet, een zwemband, nieuwe rugvleugels? Het gaat niet meer weg. Herken je dit?

Onze voedingsdeskundige Isabel Luske weet er wel raad mee. Zij begeleidt de leden van Fabulous@40 naar een nieuwe levensstijl met fantastische resultaten. 8 tot 10 kilo in 8 weken. In het begin is het wennen maar het is goed vol te houden en ook 

weer makkelijk op te pakken in de toekomst als je toch wat terug gezakt bent. 

Wil je alleen een voedingsschema op maat en zelf aan de slag. Dat kan ook.

Tot 1 november kan je een intakegesprek voeding boeken met Isabel Luske, zij gaat meten en wegen, je krijgt uitleg over de werkwijze en tips om met jouw gezondheid aan de slag te gaan. De intake van 25 minuten inclusief algemene tips kost €17,50 en bij aanschaf van een persoonlijk voedingsschema of een begeleid traject trekken we de kosten van de intake van de rekening af. Deze actie geldt tot 1 november 2018. 

Een persoonlijk voedingsschema kost €90,-. Isabel rekent dan jouw persoonlijke caloriebehoefte en de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten uit. Je krijgt suggesties voor een weekmenu,de keuzes die je daarin hebt en beweging.  

Een begeleid traject kost €195,- per maand inclusief een paar onmisbare speciaal geselecteerde supplementen zoals Omega 3 en 6, een multivitamine voor de vrouw en een vetverbrander met een gezamenlijke winkelwaarde van €89,95.

In combinatie met onbeperkt spieren trainen met,  EMS Bodytec training, kan je een maandabonnement nemen voor €225,- voor minimaal 2 maanden.  

 Meer weten van onze leden? Adrian vertaalt haar verhaal over afvallen en gezonder eten. 

Boek een intakegesprek bij Isabel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply