Boek een gratis proeftraining
Afvallen, Food, Lifestyle

Tot 1 mei gratis intake en voedingstips voor meer energie en minder buikvet

Het staat pontificaal in de titel. We draaien er niet om heen. Buikvet, een zwemband, nieuwe rugvleugels? Het gaat niet meer weg. Herken je dit?

Onze voedingsdeskundige Isabel Luske weet er wel raad mee. Zij begeleidt de leden van Fabulous@40 naar een nieuwe levensstijl met fantastische resultaten. 8 tot 10 kilo in 8 weken. In het begin is het wennen maar het is goed vol te houden en ook weer makkelijk op te pakken in de toekomst als je toch wat terug gezakt bent. Wil je alleen een voedingsschema op maat en zelf aan de slag. Dat kan ook.

Tot 1 mei 2019 kan je een intakegesprek voeding boeken met Isabel Luske, zij gaat meten en wegen, je krijgt uitleg over de werkwijze en tips om met jouw gezondheid aan de slag te gaan. De intake van 25 minuten inclusief algemene tips kost €17,50 en bij aanschaf van een persoonlijk voedingsschema of een begeleid traject trekken we de kosten van de intake van de rekening af. Deze actie geldt tot 1 april 2019. 

Een persoonlijk voedingsschema kost €90,-. Isabel rekent dan jouw persoonlijke caloriebehoefte en de verhoudingen tussen koolhydraten, eiwitten en vetten uit. Je krijgt suggesties voor een weekmenu,de keuzes die je daarin hebt en beweging.  Daar kan je zelf mee aan de slag. 

Een begeleid voedingstraject kost €195 per maand inclusief een paar zorgvuldig geselecteerde supplementen zoals Omega3, mulitvitamine en garcinia. 

In combinatie met onbeperkt spieren trainen met,  EMS Bodytec training, kan je een all-in maandabonnement nemen voor €245,- voor minimaal 2 maanden exclusief supplementen. Tot 1 mei 2019 ontvang je als bestaande klant van Fabulous@40 een korting van €25,- op dit traject. 

 Meer weten van onze leden? Adrian vertaalt haar verhaal over afvallen en gezonder eten. 

Boek een intakegesprek bij Isabel

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply