Boek een gratis proeftraining

Onze specialisten

Ellen de Wit – trainer

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken. Naast mijn werk in het theater was ik altijd fanatiek met sport bezig. Ik ben een aantal jaren geleden met enthousiasme begonnen aan een opleiding voor sport instructrice. Na de afronding ben ik les gaan geven op diverse sportscholen in Haarlem en omgeving. Ik ben door Ineke Zweers in aanraking gekomen met Bodytec en EMS training. Met veel plezier sta ik naast Ineke, samen promoten we training met EMS al de nieuwe manier van sporten omdat we hier volledig achter staan. Ik ben 51 jaar, moeder van twee zonen (20 en 16) en een dochter (18). Samen wonen wij in Haarlem.

 

Isabel Luske – (personal trainer) en lifestyle coachIsabel

Isabel heeft ruime ervaring als sportinstructrice, vitaliteitscoach en personal trainer bij Chivo in Utrecht. Zij  is opgeleid als medisch personal trainer bij  en heeft inmiddels al een paar honderd mensen begeleidt met diverse doelen.
Het is haar passie om mensen te ondersteunen bij het halen van hun doelstellingen. Zij is direct en recht door zee en zegt waar het op staat. Isabel is 34 jaar oud, woont in Haarlem en heeft een dochter van 5 en een zoon van 11 jaar.

 

Merou Hesmerg – trainer merou

Merou is 22 jaar, woont in Haarlem en heeft 2 jaar geleden haar opleiding tot sportdocent aan het Cios afgerond. Zij is sportdocent en zij heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een beperking. Merou is naast trainster bij Fabulous@40 surfinstructrice op het strand van Zandvoort.

Zij heeft op hoog niveau Softbal gespeeld in Jong Oranje.

 

Ineke Zweers – trainer en oprichter Fabulous@40inekec

Na 20 jaar in vaste dienst bij verschillende bedrijven besloot ik de sprong te wagen. Ik speelde al heel lang met de gedachte om een eigen bedrijf te beginnen maar het idee of de timing waren tot 2 jaar geleden niet goed genoeg. Ik heb in 1995 mijn studie bedrijfseconomie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam en heb diverse sales en marketingfuncties bekleed bij onder andere Nuon, PostNL en MCI WorldCom. Sport is mijn passie en EMS training past zeer goed bij de doelgroep die ik wil bedienen met Fabulous@40. Vrouwen van 40+ verbinden en interessante producten, diensten en informatie delen die relevant zijn voor deze leeftijdsfase is mijn doel.

Lees hier meer over mijn missie en doelen