Boek een gratis proeftraining
Essentrics Haarlem Zuid
Body & Mind, Fitness

Nu ook Essentrics in Haarlem Zuid

Essentrics is overgewaaid uit Canada. Met deze dynamische stretch-workout maak je je spieren langer en je lichaam strakker en slanker. Het verouderingsproces in het lichaam wordt tegen gegaan. Een geweldige aanvulling op de spierversterkende EMS trainingen. De combinatie van krachttrainen met EMS en het versoepelen en verlengen met Essentrics zorgt voor een nog betere houding een strakker lichaam. Essentrics nu ook in Haarlem Zuid bij Fabulous@40.

Ellen de Wit, één van onze EMS trainers van het eerste uur wil onze leden graag kennis laten maken met Essentrics. Zij is gediplomeerd Esstentrics trainer. 

Het tempo van de lessen ligt laag en de oefeningen zijn niet ingewikkeld, iedereen kan meedoen. De bewegingen zijn een samenvloeisel van Yoga, Tai Chi en ballet. Kracht en flexibiliteit worden gecombineerd in simpele dynamische stretch oefeningen. Om veroudering van het lichaam tegen te gaan en het lichaam te blijven revitaliseren en vernieuwen,  is beweging nodig. De spieren worden tegelijkertijd verlengt en versterkt. De training heeft de volgende voordelen:

  • Langere spieren
  • Meer souplesse
  • Minder blessures
  • Minder spanning in je lichaam
  • Slanke en sierlijke houding
  • Meer blijvende bewegingsvrijheid door het tegen gaan van veroudering 

De lessen kosten los €16,- of 6 punten van een strippenkaart. Abonnementshouders kunnen gebruik maken van een aanvullende strippenkaart of een aanvullend abonnement van €35,- per maand voor onbeperkt gebruik.  

Elke zondag om 14:00 uur en op donderdagavond in overleg. We hebben maximaal 5 plekken beschikbaar dus vol is vol!   Graag een kwartier van tevoren aanwezig.

Boek een introductietraining Essentrics

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply