Boek een gratis proeftraining
Afvallen, Food, Vitaliteit

New Figure Clinic, verantwoord afvallen

Nu ook medisch verantwoord afvallen in Haarlem

Vanaf 1 maart opent New Figure Clinic Haarlem haar deuren onder de vlag van Fabulous@40.  New Figure Clinic heeft met voedingsspecialisten en een farmaceut een vet- en suikerarm voedingsprogramma ontwikkeld om af te vallen. Het is goed vol te houden en in te passen in elke dagelijkse routine. Voedingscoaches Bianca Fransman en Ineke Zweers zijn degelijk opgeleid en staan voor u klaar. Het team wordt bijgestaan door de diëtiste van New Figure Clinic. De methode bestaat uit gezond en puur eten ondersteund met supplementen.  Gratis intake en vitamine C voor een maand om jouw weerstand te verhogen bij start van het programma, totaal ter waarde van €79,-.

  • Gezond en puur eten in combinatie met aminozuursupplementen voor spierbehoud
  • Medisch verantwoord afvallen
  • Goed te combineren met elk leefpatroon of gezinssituatie
  • Geen hongergevoel, energie-verhogend
  • Geen jojo-effect na het voedingsplan

Persoonlijk voedingsplan en vitaliteits-rapport

Het traject begint met een lichaamsscan met een Tanita bodycomposition weegschaal, ook gebruikt in ziekenhuizen vanwege de hoge nauwkeurigheid. Je ontvangt een persoonlijk rapport met jouw vet- en spiermassa en algehele gezondheid ten opzichte van de norm. Wij bespreken jouw leefpatroon, streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekker, gezond eten en amino-supplementen met de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen is het afvallen goed vol te houden. Je valt af zonder honger of verlies van spiermassa. Het voedingsplan is goed te combineren met een gezin. De voedingscoach bespreekt jouw persoonlijke situatie en past het voedingsplan hierop aan. Ook bij gebruik van medicatie of bij medische klachten is afvallen met New Figure Clinic mogelijk. De voedingscoach kan informatie delen met de huisarts.

Optimale begeleiding, optimaal resultaat

Bij de start bespreek je met de voedingscoach welke gemiddelde gewichtsafname realistisch is. Samen met de voedingscoach spreek je de gewenste contactfrequentie en handelingsplan bij de valkuilen af.  Eén keer per week of om de week bekijk je samen met ons de resultaten en krijg je tips voor de moeilijke momenten.

Kosten New Figure Clinic voedingsplan, gratis intake twv €50,-

De kosten van het basispakket bedragen €25 per week. Het is mogelijk om deze kosten gedeeltelijk te declareren bij de meeste zorgverzekeraars, in het geval van een medische indicatie. De intake, de metingen en het rapport zijn gratis.  Tijdelijk geven wij ook hoogwaardige vitamine C cadeau om jou weerstand te verhogen. 

Ervaringen New Figure Clinic

Debby Feenstra geeft aan op de site van New Figure Clinic dat ze met behulp van het programma haar streefgewicht heeft gehaald en het goed volhoudt. Voor meer ervaringen kijk op https://newfigure.com/ervaringen/.

Boek nu de gratis intake

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply