Boek een gratis intake met bodyscan
resultaat vet bevriezen
vetwegvriezen

Marguerita verliest ruim 4 centimeter buikomvang in 2 behandelingen

Resultaat vet bevriezen; verslag van een tevreden klant

Op Clubhouse ontmoette ik Marguerita. Zij had interesse in een behandeling vet bevriezen, oftewel cryolipolyse, voor haar buik. Gisteren was zij bij mij voor de tweede behandeling met een zeer mooi resultaat. Zij heeft een blog geschreven op haar website over de behandeling met foto´s van het resultaat.

Toevallig was zij ook de 4500ste behandeling vet bevriezen. Dat heeft zo moeten zijn. Ben je benieuwd naar het resultaat van het vet bevriezen van de buik van Marguerita? Lees haar verslag en de foto’s op haar website. 

De behandelingen zijn geschikt voor mensen met een gezonde leefstijl die maar niet van dat ene randje of bolletje afkomen. De behandeling duurt 30 minuten. Bij de proefbehandeling leg ik de werking uit en laat ik resultaten zien van andere klanten, die daar toestemming voor hebben gegeven. De behandeling is pijnloos, veilig en de vetcellen zijn definitief verwijderd.

Proefbehandeling om te kijken of je behandelt kan worden

Voordat we een kuur gaan doen, adviseer ik een proefbehandeling. In 95% van de gevallen werkt de behandeling, in 5% van de gevallen niet. Na de proefbehandeling kan ik inschatten wat de behandeling voor jou doet. We kijken samen naar het resultaat van de behandeling vet bevriezen en op basis daarvan en jouw ervaring beslissen we of een kuur wat voor jou is.

Vetcellen definitief verwijderd

De vetcellen die worden verwijderd komen niet meer terug. Na jouw groeiperiode maak je geen vetcellen meer aan. Dat is het goede nieuws. Wij halen met de behandeling een klein deel van de vetcellen weg. Je hebt 1 miljard vetcellen in jouw lichaam en die kunnen allemaal 70 keer hun originele grootte bereiken. Als je aankomt zwellen de vetcellen onder de cellen die wij verwijderd hebben weer op. Het resultaat in centimeters kan dan weer ongedaan gemaakt worden. Kortom! Het resultaat van vet bevriezen is blijvend als je op gewicht blijft. Dat is niet alleen voor het resultaat van de behandeling belangrijk, natuurlijk.

Wil jij ook het resultaat van vet bevriezen ervaren? Boek een proefbehandeling en ervaar het resultaat van vet berviezen. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply