Boek een gratis intake met bodyscan
detox drankje newfigure clinic
Afvallen, Vitaliteit

Hét Detox drankje van NewFigure Clinic onder de loep

Total Body Cleanse, het woord zegt het al. Het reinigt en ruimt op. Het detox drankje van New FigureClinic bevat kruiden, vitaminen en mineralen waardoor je meer energie uit jouw voedingsstoffen haalt en afvalstoffen goed afvoert. Het vermindert vermoeidheid, ondersteunt bij afvallen en helpt het afweersysteem. Welke ingrediënten zorgen hiervoor? We nemen de belangrijkste bestanddelen van het detox drankje onder de loep.

Ginseng wortel extract

Ginseng is de verzamelnaam van een extract dat bereid wordt uit de wortel van planten uit de Panax familie. Je hebt verschillende soorten, Chinese Ginseng en Amerikaanse Ginseng zijn het meest bekend. Ginseng is populair vanwege medicinale eigenschappen van de ginsenosides en de triterpeen saponines. 
Dit geneeskrachtige extract, in het detox drankje kan helpen om:

  • jouw hersenen en andere cellen in jouw lichaam te beschermen tegen vrije radicalen en te beschermen tegen ziektes als altzheimer
  • jouw cognitieve prestaties te optimaliseren
  • vermoeidheid te verminderen
  • je energieker te voelen
  • jouw bloedsuikerspiegel te stabiliseren waardoor je minder trek en energiedips krijgt
  • jouw immuunsysteem te versterken
  • laaggradige ontstekingen te verminderen, laaggradige ontstekingen zijn het begin van verschillende ziektes

Niet gek dat dit ingredient zo populair is. In de Oosterse geneeskunst wordt Ginseng voorgeschreven om de levensduur te verlengen. Een krachtig goedje dus.

Carduus maria semen oftewel Maria Distel zaad extract

In oude kruidenboeken, van 2000 jaar geleden, was men al enthousiast over de werking. Maria Distel ondersteunt bij een goede werking van de lever. De lever kan daardoor beter hormonen afbreken en  stoffen transformeren voor een sneller metabolisme. De zaden van de mariadistel bevatten Silymarine, deze stof zorgt ervoor dat de lever beter kan functioneren.

Equisetum herba in het detox drankje, Total Body Cleanse

Equisetum herba oftewel Heermoes is een plant uit de paardenstaartenfamilie. Heermoes zorgt ervoor dat de urineproductie wordt verhoogd waardoor je meer vocht en afvalstoffen kan afvoeren.

Eleutherococcus radix

Eleutherococcus of Siberische ginseng is ontstekingsremmend, bestrijdt vermoeidheid. Het helpt bij het versterken van het immuunsysteem.

Boldo Folia en berberidis ligni cortex

Deze planten extracten verbeteren de werking van de galblaas en de darmen. Ook dit zijn antioxidanten.

Dit zijn de belangrijkste kruiden die zorgen voor een betere darmwerking, afvoer van afvalstoffen en werking van de lever. Het detox drankje van NewFigure Clinic bevat daarnaast,

 • Seleen of Selenium is een belangrijke antioxidant en deze stof bindt en verwijdert zware metalen. Het is belangrijk voor een goede werking van de schildklier.
 • Chroom is belangrijk voor het vet-, eiwit- en koolhydraatmetabolisme, het verhoogt de glucosetolerantie van de cellen en stabiliseert daarmee de bloedsuikerspiegel
 • Vitamine B12 verhoogt de weerstand en speelt een belangrijke rol bij de vorming van rode bloedcellen

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ontgiften van jouw lichaam of wil je wat hulp bij afvallen? Total Body Cleanse, het detox drankje van NewFigure Clinic kost €24,50 voor 500 ml. Genoeg voor ongeveer 25 dagen. We bezorgen aan huis in de regio Haarlem. (Overige bestemmingen € 4,95 verzendkosten)  Via deze link kan je meer lezen over het programma van NewFigure Clinic.

Bestel Total Body Cleanse detox

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply