Boek een gratis intake met bodyscan
ervaringen Bodytec

Annemarie van der Burg: “Bodytec past bij mij, efficiënt en effectief sporten”

Annemarie ervaring Bodytec Haarlemvan der Burg is inmiddels 1 maand aan het trainen bij Bodytec Haarlem van Fabulous@40.
Haar doel: vet kwijt raken en mij fitter voelen.
Het resultaat na 1 maand: 2 centimeter van de taille de heupen en de bovenbenen.
Zij vertelt haar verhaal.

Waarom Bodytec?

Omdat ik graag met mijn lichaam aan de slag wilde ben ik Bodytec gaan doen. Vet kwijt raken en mij fitter voelen zijn mijn belangrijkste doelen. Bodytec past goed bij omdat ik weinig tijd heb en de tijden waarop ik kan sporten onregelmatig zijn.  Deze manier van sporten is effectief, alles bij elkaar ben je 40 minuten kwijt. De trainingstijd is 20 minuten met na afloop een stevige bindweefselmassage voor een strakkere huid.  Je krijgt hetzelfde gevoel als een pittige training in de sportschool, inclusief de spierpijn, maar je bent veel minder tijd kwijt.

Mijn ervaring met Bodytec

Het is wel wennen om stroom op je lijf te krijgen maar je merkt dat je steeds meer aan kan. Door de oefeningen word je sterker en kan je lijf geleidelijk aan meer hebben. Ik was heel nieuwsgierig naar het resultaat in een maand. Ik heb bijna elke week 2 keer getraind. Na een maand ben ik gemeten en was ik overall 2 centimeter kwijt. Op naar een maatje kleiner!

Lees meer over Bodytec

Ook een keer Bodytec uit proberen? Boek nu, geheel vrijblijvend, een gratis proefles.

Proef les boeken

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply