Boek een gratis intake met bodyscan
cryolipolyse, vetbevriezen

Vet bevriezen in Haarlem, pijnloos, veilig en definitief

Probeer cryolipolyse uit met 50% korting

Vet bevriezen, oftewel cryolipolyse is een veilige manier om plaatselijk vet, veilig, definitief en pijnloos te verwijderen. Bij FabulousFreeze, onderdeel van Fabulous@40, hebben wij inmiddels ruim 5 jaar ervaring met deze cryolipolyse-behandelingen. Met mooie resultaten. Met een kuur van 8 behandelingen verwijderen wij van de buikomtrek 4 tot 8 centimeter. Voor de definitieve kuur doen wij een proefbehandeling met 50% korting voor €50,-. U kunt dan laagdrempelig ervaren hoe de behandeling werkt en wij kunnen een inschatting doen van het resultaat.

Boek een proefbehandeling

Vetcellen worden op natuurlijke manier afgevoerd

Vet bevriezen is eigenlijk geen bevriezen maar in korte tijd heel koud maken. De kop van de machine wordt wél -10 graden Celsius. Hiermee koelen wij, snel en plaatselijk, de huid af tot een temperatuur tussen de 4 en de 8 graden Celsius. Dit veroorzaakt de zogeheten thermoshock. De huid kan hier tegen, de vetcellen in het bindweefsel niet. De cellen laten vet los en kristalliseren tijdens en net na de cryolipolyse behandeling. In 2 á 3 weken worden de kapotte vetcellen afgevoerd, op lichaamseigen wijze. Via het lymfestelsel, de lever en de nieren.

De Cryo21, garantie voor een pijnloze, veilige cryolipolyse behandeling

Bij FabulousFreeze gebruiken wij de Cryo21. Een Italiaanse machine. De behandeling is niet invasief en niet agressief. Wij behandelen handmatig en zuigen de huid niet vacuüm. De behandeling voelt als een stevige massage en is pijnloos en veilig. Kenmerken van deze manier van behandelen:

  • Het afbreken van de vetcellen door koude, de cryolipolyse, in het bindweefsel is fysiologisch.Cryo21
  • Het bindweefsel kan niet losraken en er is geen kans op onderhuidse wondjes of beschadigingen.
  • De huid wordt sterk afgekoeld maar niet bevroren
  • De behandeling kan om de 2 weken herhaald worden

Bij andere methodes wordt de huid wel vacuüm gezogen. Bij de laatste methode kan cel necrose ontstaan, dat kan leiden tot een trauma en veranderingen in de bloedsomloop. Het bindweefsel onder de huid kan beschadigd raken. Daarom kan deze behandeling slechts 1 keer per 6 a 8 weken uitgevoerd worden.

Werkt cryolipolyse bij iedereen?

Tijdens de proefbehandeling kunnen we een inschatting maken of de behandeling voor u werkt. IN 95% van de gevallen werkt de behandeling bij 5% niet. Tijdens de proefbehandeling maken wij foto’s voor en na en meten wij de omtrek. Na de behandeling kunnen wij direct een inschatting maken. De cellen worden plat gemaakt tijdens de behandeling en door vaatvernauwing van de kou wordt de omtrek ook iets kleiner. Er wordt vocht afgedreven.  Binnen 2 weken worden de kapotte cellen afgevoerd en komt het vocht terug. Na 2 weken heb je daarom nagenoeg dezelfde meting als direct na de behandeling.

 

Hoeveel tijd moet ik nemen voor een significant verschil met cryolipolyse?

Met de Cryo21 halen wij elke behandeling een klein laagje vetcellen weg. Na 1 behandeling is het verschil vaak niet zichtbaar. Na 4 behandelingen is het verschil duidelijk zichtbaar en na een kuur van 8 behandelingen heb je een optimaal resultaat. Voor de buik geldt dan een omtrekverlies van 4 tot 8 centimeter. Bij een been moet u denken aan 2 tot 4 centimeter per been. Bij cryolipolyse behandelingen met de Cryo21 kunnen wij om de twee weken behandelen. Dat betekent dat een kuur van 8 behandelingen ongeveer 16 weken duurt.

FabulousFreeze verzorgt een proefbehandeling cryolipolyse met 50% korting voor €50,-. Zo kun je ervaren wat het is en kunnen wij een indicatie geven of de behandeling aanslaat. 

Boek een proefbehandeling