Boek een gratis proeftraining
join our team
Bodytec

Cryo-masseuse en trainings-assistent gezocht!

Wij zijn op zoek naar nieuwe mensen in ons team, een cryo-masseuse voor ongeveer 10 uur in de week en een trainings-assistent voor 10 tot 14 uur in de week. Ben je geïnteresseerd of weet je iemand voor wie dit interessant is? Laat het ons graag weten. Als je mensen aanbrengt krijg je bovendien een training of vetbevries-behandeling cadeau! Delen wordt zeer op prijs gesteld.

De Werkzaamheden van de cryo-masseuse

Als Cryo-consulente, behandel je klanten met een cryolipolyse apparaat. Je maakt handmatig plooien en koelt de huid in de plooi af met de kop van apparaat. De huid koelt af naar 8 graden Celsius, met een kop van -10 graden Celsius, zodat de vetcellen direct onder de huid bevriezen. De vetcellen kristalliseren en worden op een lichaamseigen manier afgevoerd.

Wij gebruiken de Cryo21, de behandeling met dit apparaat is handmatig. De behandeling is te vergelijken met een stevige massage met koude. Met de Cryo21 is het ook mogelijk om anti-cellulitis en verstevigings-behandelingen uit te voeren op het lichaam en in het gezicht. Wij zijn op zoek naar iemand voor de woensdagmiddag en avond, de vrijdagmiddag en om de week een zaterdagochtend, voor 10 a 14 uur in de week.
Wij willen ons team versterken met een enthousiaste, ondernemende masseuse en of schoonheidsspecialist met een gastvrije en klantgerichte houding. Ervaring met massage of andere behandelingen is niet noodzakelijk, het is belangrijk dat je zelfverzekerd een behandelplan kan voorstellen en dat je wat hebt met lijven. Levenservaring is een pré.

Als Cryo-masseuse ben jij verantwoordelijk voor jouw klanten, je zorgt ervoor dat zij zich speciaal behandeld voelen, gaat professioneel te werk en zorgt voor een zeer tevreden klantenkring. Je werkt op de uren dat jij ingeroosterd bent alleen maar er is voldoende gelegenheid om met jouw collega´s te sparren over het verbeteren van de service, het werven van klanten en de kansen die jij ziet.

Meer informatie over de behandeling vind je op http://vetwegvriezen.nl/.

Wij kijken uit naar jouw reactie!

Soort dienstverband: Deeltijd, Freelance / ZZP

Salaris: €15,00 tot €25,00 /uur

De Werkzaamheden van de trainings-assistent

Als gastvrouw of trainings-assistent, ondersteun je de trainers in de Bodytec studio.

Je ontvangt de klanten en legt ze uit wat de bedoeling is als ze voor de eerste keer komen trainen. De klanten krijgen een pak aan voor de training met electroden. Jij helpt de klanten om dit pak aan te trekken en jij zorgt dat alles goed zit. Na afloop van de training zorg jij dat de klanten een glas water of een eiwit shake krijgen.

Affiniteit met sport is een vereiste. Het is mogelijk om in de toekomst door te groeien naar trainer. De functie is zeer geschikt als bijbaan naast je studie in sport en beweging of bij een tussenjaar. We zoeken in ieder geval iemand voor de dinsdagochtend, de maandag-, dinsdag- en/of woensdagavond en de zondag voor 10 a 14 uur in de week.
Salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring en ligt tussen de €7,- en €10,- per uur.

Over het bedrijf Fabulous@40

Fabulous@40 richt zich primair op vrouwen van 40+ met voorlichting, producten en diensten die voor deze doelgroep van belang is. Wij proberen vrouwen te raken, te verbinden en het leven voor deze vrouwen interessant en leuk te maken. De nadruk ligt daarbij op sport, gezondheid en uiterlijke verzorging. Naast Cryolypolise bij FabulousFreeze is de sport met Bodytec EMS training en HIIT training een belangrijke peiler.

Wij zijn gevestigd in Haarlem bij de Haarlemmer Hout en je werkt met 7 andere collega’s.

Heb je interesse of vragen bel naar 06-81428174 of stuur meteen een e-mail met jouw CV en motivatie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply