Combideal cryolipolyse, voor een spetterende nazomer - Fabulous@40
Boek een gratis intake met bodyscan
Afvallen, Body & Mind, vetwegvriezen

Combideal cryolipolyse, voor een spetterende nazomer

Strak, slank en fit de nazomer in met combivoordeel

De scholen zijn weer begonnen en de vakantie zit er voor de meeste mensen alweer op.
Omdat het zomerweer nog even doorgaat en we lekker van de vakantie hebben kunnen genieten heb ik 1 mooie combinatie aanbieding voor jullie verlengd. Weer even af van de zomerkilo´s en fit en strak de winter in.

Combideal, nazomervoordeel; 2 keer vetbevriezen en afvallen, 45% korting

Deze deal wordt volledig verzorgd door Fabulous@40. Je krijgt 2 cryolipolyse behandelingen ter waarde van €200,- en 4 weken afvallen onder begeleiding, inclusief supplementen ter waarde van €216,- met 45% korting;  van €416,- voor €270,-.cryolipolyse, vetbevriezen

De cryolipolyse behandelingen worden verzorgd met de Cryo21, een Italiaanse machine. In korte tijd wordt de huid afgekoeld naar 4 tot 8 graden. De behandeling is handmatig en voelt als een stevige massage. Je kan deze behandeling toepassen op de buik, onderkin, rug, lovehandles en benen. De manier om pijnloos, veilig en definitief van dat ene randje af te komen.

Het afvalprogramma is van NewFigure Clinic. Onder begeleiding val je blijvend af zonder honger, mét gezond en puur eten. De supplementen zijn ter ondersteuning om beter afvalstoffen af te voeren en om spiermassa op pijl te houden.

De deal is inclusief:

  •  Bodycompositie scan met inzicht in vet-, spier- en vochtmassa en de metabolische leeftijd
  • Detox kruiden drank, voor het sneller afvoeren van afvalstoffen en een goede vochtbalans
  • Essentiele aminozuren voor 4 weken die zorgen voor celopbouw en in het bijzonder spieropbouw
  • Slimming gel voor een strakkere huid
  • 4 keer een consult met meting en advies

Ervaringscijfers wijzen uit dat je 3 tot 5 kilo afvalt in 4 weken, als je het voedingsschema van NewFigure Clinic helemaal volgt. Ondersteund door de supplementen.

Deze aanbieding is geldig tot 1 november 2021 en niet geldig in combinatie met andere acties zoals de proefbehandeling met 50% korting. De aanbieding is persoonlijk en eenmalig. De strippenkaart voor deze behandelingen is 3 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf.

Meer informatie over NewFigureClinic vind je hier.

Je kan de combideal aanschaffen via onderstaande link en daarna de losse afspraken boeken via de website.   Je kan ook bellen of appen met Ineke op 0681428174.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply