Boek een gratis intake met bodyscan
Afvallen, Body & Mind, vetwegvriezen

Combideals cryolipolyse, voor een spetterende zomer

Strak, slank en fit de zomer in met combivoordeel

Omdat de zomer in aantocht is hebben we 2 mooie combinatie aanbiedingen voor jullie. De lente is altijd een moment om jezelf weer eens even tot de orde te roepen. Wij willen je graag hierbij ondersteunen.

Combideal 1, summerboost; 2 keer vetbevriezen en detox facial, 35% korting

De detox facial wordt verzorgd door Myra van M/V Optimal Comfort. Je wordt compleet in de watten gelegd. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging met triple cleanse, een double detox warmte masker en een single-bio boost met 100% natuurlijke producten. De huid wordt geremineraliseerd en verjongd. De stofwisseling in de huid wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en d

detoxfacial combideal

e werkzame stoffen uit de gebruikte producten beter worden opgenomen. De behandeling kost normaal gesproken €100,-. De vriesbehandelingen kosten ook €100,- per stuk. In de combinatie krijg je 35% korting. Dit pakket kost geen €300,- maar €195,-.

Je kan de combideal aanschaffen via onderstaande link en daarna de cryolipolyse behandelingen boeken via de website. Voor een afspraak voor de detox facial bel of app je Myra op 0622982361.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2021 en niet geldig in combinatie met andere acties zoals de proefbehandeling met 50% korting. De aanbieding is persoonlijk en eenmalig. De strippenkaart voor deze behandelingen is 3 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf.

Combideal 2, spring sale; 2 keer vetbevriezen en afvallen, 45% korting

Deze deal wordt volledig verzorgd door Fabulous@40. Je krijgt 2 cryolipolyse behandelingen ter waarde van €200,- en 4 weken afvallen onder begeleiding, inclusief supplementen ter waarde van €216,- met 45% korting;  van €416,- voor €270,-.cryolipolyse, vetbevriezen

De cryolipolyse behandelingen worden verzorgd met de Cryo21, een Italiaanse machine. In korte tijd wordt de huid afgekoeld naar 4 tot 8 graden. De behandeling is handmatig en voelt als een stevige massage. Je kan deze behandeling toepassen op de buik, onderkin, rug, benen en de onderkin. De manier om pijnloos, veilig en definitief van dat ene randje af te komen.

Het afvalprogramma is van NewFigure Clinic. Onder begeleiding val je blijvend af zonder honger, mét gezond en puur eten. De supplementen zijn ter ondersteuning om beter afvalstoffen af te voeren en om spiermassa op pijl te houden.

De deal is inclusief:

  •  Bodycompositie scan met inzicht in vet-, spier- en vochtmassa en de metabolische leeftijd
  • Detox kruiden drank, voor het sneller afvoeren van afvalstoffen en een goede vochtbalans
  • Essentiele aminozuren voor 4 weken die zorgen voor celopbouw en in het bijzonder spieropbouw
  • Slimming gel voor een strakkere huid
  • 4 keer een consult met meting en advies

Ervaringscijfers wijzen uit dat je 3 tot 5 kilo afvalt in 4 weken, als je het voedingsschema van NewFigure Clinic helemaal volgt. Ondersteund door de supplementen.

Deze aanbieding is geldig tot 1 juli 2021 en niet geldig in combinatie met andere acties zoals de proefbehandeling met 50% korting. De aanbieding is persoonlijk en eenmalig. De strippenkaart voor deze behandelingen is 3 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf.

Meer informatie over NewFigureClinic vind je hier.

Je kan de combideals aanschaffen via onderstaande link en daarna de losse afspraken boeken via de website.   Je kan ook bellen of appen met Ineke op 0681428174.

 

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply