Boek een gratis intake met bodyscan
afvallen en cryolipolyse
Afvallen, vetwegvriezen

Afvallen, cryolipolyse en gezichtsbehandeling, Combi feestdagen-deals

Waarom zou je vandaag niet beginnen?

Elk jaar zien wij dezelfde cyclus. Tijdens het najaar haken mensen vaak af met sport en gezond eten.  In januari moet de turbo weer aan om alles goed te maken. Kerst is maar 2 dagen, dus waarom wachten? Zeker met dit voordeel. Dan ga je ook bewuster om met de feestdagen, net zo leuk! Kies de combideal met een heerlijke, verjongende behandeling voor de huid of de deal om omtrek én gewicht te verliezen.  Allebei kan natuurlijk ook. Wie wil dat niet?!

Combi feestdagen-deal 1, gewicht- en omtrekverlies; 2 keer een behandeling vet bevriezen en begeleid afvallen, 30% voordeel

Deze deal wordt volledig verzorgd door Fabulous@40. Je krijgt 2 cryolipolyse behandelingen ter waarde van €200,- en 4 weken afvallen onder begeleiding, inclusief supplementen ter waarde van €216,- met 30% voordeel;  van €416,- voor €290,-.cryolipolyse, vetbevriezen

Het vetbevriezen oftewel de cryolipolyse behandelingen worden verzorgd met de Cryo21, een Italiaanse machine. In korte tijd wordt de huid afgekoeld naar 4 tot 8 graden. De behandeling is handmatig en voelt als een stevige massage. Je kan deze behandeling toepassen op de buik, onderkin, rug, lovehandles en benen. Dé manier om pijnloos, veilig en definitief van dat ene randje af te komen.

en

Het afvalprogramma is van NewFigure Clinic. Onder begeleiding val je blijvend af zonder honger, mét gezond en puur eten. De supplementen zijn ter ondersteuning om beter afvalstoffen af te voeren en om spiermassa op pijl te houden.

De deal is inclusief:

  • Bodycompositie scan met inzicht in vet-, spier- en vochtmassa en de metabolische leeftijd
  • Detox kruiden drank, voor het sneller afvoeren van afvalstoffen en een goede vochtbalans
  • Essentiele aminozuren voor 4 weken die zorgen voor celopbouw en in het bijzonder spieropbouw
  • Slimming gel voor een strakkere huid
  • 4 keer een consult met meting en advies

Ervaringscijfers wijzen uit dat je 3 tot 5 kilo afvalt in 4 weken, als je het voedingsschema van NewFigure Clinic helemaal volgt.

Deze aanbieding is geldig tot 15 januari 2022 en niet geldig in combinatie met andere acties zoals de proefbehandeling met 50% korting. De aanbieding is persoonlijk en eenmalig. De strippenkaart voor deze behandelingen is 3 maanden geldig vanaf de datum van aanschaf.

Meer informatie over NewFigureClinic vind je hier.

Combi feestdagen-deal 2, een acidpeeling voor een stralend jong gezicht en 2 vriesbehandelingen met €100 voordeel, van €285,- voor €185,-

De cryolipolyse behandelingen worden op dezelfde manier uitgevoerd als hierboven beschreven.

De heerlijke, verjongende gezichtsbehandeling met volledig natuurlijke producten van Vie wordt verzorgd door Myra van M/V Optimal Comfort aan de Rutherfordstraat 25 in Haarlem.
Afspraak maken?  Bel of app met Ineke op 0681428174. Bel ons op 0800 20 555 .
Afspraken bij M/V Optimal Comfort kunt u boeken door contact op te nemen met Myra via Facebook of Je kan ook bellen of appen met Myra op 06 22982361

Previous Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply