Boek een gratis proeftraining
Bodytec

Bijbaan? Wordt trainers assistent, €7,50 tot €10 per uur

Wij zijn op zoek naar een trainer assistent voor een aantal shifts van 3 a 4 uur. Het gaat om de maandag, dinsdag en woensdagavond van 17:00 tot 20:30 uur, de zaterdag- en de zondagochtend tot 13:00 uur. Je werkt in een team met de trainer bij Bodytec Haarlem. Bodytec EMS training, ook bekend van Arie Boomsma in RTL Boulevard, is de nieuwste manier van spiertraining door middel van elektroden. In 20 minuten train je al jouw spieren tegelijk en intensiever dan in de sportschool. 20 minuten EMS training staan gelijk aan 3 uur reguliere krachttraining.

Als trainer assistent ontvang je de mensen die komen trainen, leg je de nieuwe mensen uit hoe het werkt en zorg je voor water en shakes na de training. De mensen die trainen moeten de EMS pakken aan, jij helpt ze daarbij. Ook houd je de ruimte netjes terwijl de training bezig is.

Je verdient €7,50 tot €10 per uur, afhankelijk van jouw leeftijd. Ken of ben jij iemand die dit leuk lijkt en ben je sportief? Bel of app even en kom eens langs om te kijken of het wat voor je is.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply