Boek een gratis proeftraining

Afvalprogramma Fabulous@40

afslankenBodytec zorgt voor een strakker lijf door de opbouw van spieren. Het vetpercentage zal substantieel dalen. Spieren zijn zwaarder dan vet dus je zal niet veel kilo’s kwijt raken door Bodytec. Wil je wat extra kilo’s kwijt? Dan kan je aanvullend voor het afslankprogramma kiezen van Fabulous@40.

Wat houdt het afslankprogramma in?

Het afslankprogramma wordt verzorgd door Nicole de Haan, gediplomeerd diëtist. Zij heeft zich als specialist verbonden aan Fabulous@40. Het programma duurt 4 maanden. Na 4 maanden vindt een evaluatie plaats en kan je besluiten, in overleg met Nicole, of het programma verlengd wordt of niet. Nicole heeft een nuchtere kijk op afvallen en gelooft niet in strenge diëten. Zij gaat samen met jou kijken hoe je, door kleine (gedrags) veranderingen in je dagelijks leven en eetpatroon kan afvallen.

Het afslankprogramma bevat de volgende onderdelen:

  • Intakegesprek bij Nicole van 30 minuten waarin doelen en het huidige eetpatroon worden besproken
  • Uitgewerkt dagmenu dat wordt gebaseerd op jouw voorkeuren en behoeftes, makkelijk in te passen in jouw levensstijl. Je ontvangt ook algemene tips en weetjes om tot een beter eetgedrag te komen.
  • Telefonisch vervolggesprek ( 1 x per maand)
  • Mogelijkheid om Nicole te appen/smsen met een vraag of tijdens een moeilijk moment. Tijden en frequentie in overleg.
  • Elke maand meten en 2-wekelijks wegen ( kg, vetpercentage, spierpercentage en omtrek taille, heupen, armen, benen, borst)

Wat kost het?

Intakegesprek en persoonlijk dagmenu € 90,- inclusief BTW

Het telefonisch vervolggesprek kan met een strip van de strippenkaart worden betaald. Los kost het vervolggesprek € 22,- inclusief BTW.

Interesse of vragen over het programma. Stuur een mail naar welkom@fabulousat40.nl of bel 06-81428174.