Boek een gratis intake met bodyscan
stabiel gewicht tijdens de feestdagen
Afvallen, recepten

5 tips voor een stabiel gewicht tijdens de feestdagen

De kerstdagen zien er dit jaar heel anders uit. Dat staat lekker eten en gezelligheid hopelijk niet in de weg. Hoe kan je genieten zonder dat je je zorgen maakt over extra kilo´s? Vijf tips om een stabiel gewicht te houden én te genieten tijdens de feestdagen.

Tip 1. Het gaat vaak maar om 24 tot 48 uur

Ben jij iemand die opziet tegen de feestdagen vanwege de hoeveelheid eten? Probeer jouw mindset aan te passen. Bedenk je dat het maar 24 uur of soms 48 uur duurt. Dat kan nooit veel impact hebben op jouw humeur en gewicht. Ook als je misschien wat teveel of te vet eet dan heeft dat maar beperkt impact, Probeer het een beetje los te laten en te genieten.

Als je ervoor kiest om bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of sommige gerechten te laten staan dan hoef je dat maar 24 uur en hoogstens 3 x 24 uur vol te houden. Dat is een hele korte tijd. Probeer jouw voornemen op te knippen in periodes van 24 uur, dan is het makkelijker vol te houden.

Tip 2. Beweeg voldoende tijdens de feestdagen

Feestdagen kunnen soms ook wat hangerig worden. Als je lekker naar buiten gaat voor een wandeling of zelf in de ochtend even gaat sporten ga je met een ander gevoel aan tafel. Lopen zorgt er bovendien voor dat je makkelijker praat omdat je elkaar niet hoeft aan te kijken. Het zorgt ervoor dat mensen zich meer openen en het kan fijne gesprekken opleveren.  Wandelen in de natuur ontspant ook dus het is een goede manier om te “ont-stressen”.  Naar buiten en daglicht vangen is onder alle weersomstandigheden aan te raden omdat je er lekkerder door slaapt. Hoe meer (zon)licht overdag, hoe beter de kwaliteit van slaap, aldus chronobioloog Roelof Hut in een interview. En…last but not least, je verbrandt calorieën met lekker doorwandelen, dat helpt ook bij een stabiel gewicht tijdens de feestdagen.

Tip 3. Kies voor magere en gezonde gerechten

Roomsauzen en calorierijke gerechten zijn gelukkig al een tijdje uit de culinaire mode. Zoek recepten uit met veel groenten, veel eiwitten en weinig koolhydraten. Dan houd je het luchtig en mager. Vervang wat vettere borrelhappen bijvoorbeeld door rauwkost met een yoghurtknoflook- of erwtenavocado dip. Zelfgemaakte crackers van zaden in plaats van toastjes en ongebrande en ongezouten noten in plaats van chips maken de borrel een stuk gezonder.

Tip 4.Geniet van het heerlijke eten en de gezelligheid

Stress zorgt er op den duur voor dat je vet opslaat, jouw spijsvertering wordt ook beïnvloed door stress. Lekker genieten bevordert de gezondheid. Als je wat eet wat misschien wat minder gezond is maak dan een bewuste keuze en geniet ervan!

Tip 5. Gebruik een vet- en koolhydraat blokker

NewFigure Clinic helpt de feestvreugde verhogen met Liposan Carb Ultra +. Deze pillen binden vetten aan zich en blokken koolhydraten waardoor de vetten helemaal niet opgenomen worden en de koolhydraten trager en niet volledig. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de ingrediënten van Liposan Carb Ultra + helpen bij gewichtsverlies en ook ingezet kan worden voor gewichtsbehoud bij vettere en koolhydraatrijkere maaltijden. Zo behoudt je een stabiel gewicht tijdens de feestdagen of andere feestelijke dagen.

De pil bevat Phaseolus Vulgaris een extract van kidney bonen dat ervoor zorgt dat koolhydraten langzamer of helemaal niet worden opgenomen. Daarnaast bevat de pil het gepatenteerde LipoSan Ultra, snel oplosbare citosan, dat vet aan zich bindt. Het vet wordt daardoor niet opgenomen. De pil, Liposan Carb Utra + is verkrijgbaar bij NewFigure Clinic Haarlem. Niet geschikt voor mensen met een schaal- en schelpdieren allergie.

Woon je in Haarlem en omstreken? We bezorgen de pillen aan huis of sturen ze op. Liposan Carb Ultra + kost €27,95 per 40 tabletten. Neem contact met ons op via 06-81428174 of Stuur een e-mail voor meer informatie of een bestelling.

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply