Boek een gratis proeftraining
afvallen januari
Afvallen, Body & Mind, Vitaliteit

3 tot 5 kilo afvallen in 30 dagen

 

Het Strak, fit en slank programma van Fabulous@40

Ben jij ook al vaak gestart met afvallen maar is het nog niet echt gelukt? Is het voor jou belangrijk dat het makkelijk in te passen is in jouw dagelijkse progamma? Wil jij een stok achter de deur zodat je het nu echt volhoudt?
Wij hebben een speciaal programma samen gesteld met vitaliteitscoaches, Isabel Luske. Wij kijken daarbij naar jouw huidige voedingspatroon en gewoontes. Met specifieke tips en relatief kleine veranderingen gaan wij jou helpen om jouw eetpatroon en gewoontes aan te passen zodat jij een paar kilo’s lichter wordt. Met natuurlijke voedingssupplementen zorgen wij bovendien dat jij je fit en vitaal voelt.

Melinda uit Heemstede: “Met de praktische en prima in te passen tips ga je makkelijk van start met een gezonde leefwijze. Ik voel me nu al stukken fitter en energieker dan 20 dagen geleden en ben nog 2,5 kg lichter ook!

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Intake- Isabel neemt met jou jouw huidige eetgewoontes en dagmenu door. Zij zal ook uitgebreid in gaan op de beweging die jij krijgt gedurende de week en de hoeveelheid beweging en sport die jij nodig hebt om jouw streefgewicht na 1 of 2 maanden te bereiken. De invulling van jouw dagmenu en bewegingsprogramma wordt afgestemd op individuele wensen en mogelijkheden. Na de intake ontvang jij een persoonlijk programma voor 30 dagen. 

Meting 1- De 0-meting,  Isabel meet jouw vetpercentage, spiermassa, calorienverbruik in rust en omvang en legt dit naast de norm. Samen bespreken jullie het plan voor de komende dagen. 

Meting 2- Na 14 dagen vind de eerste meting plaats. Samen met Isabel bespreek je de resultaten en de zaken waar je tegenaan loopt.

Meting 3- de meting na 30 dagen. Jij kijkt samen met Isabel naar de resultaten en jullie bespreken de voortgang.

De kosten van het programma bedragen €245,- per maand. NB: tot 1 mei ontvang je als vaste klant van Fabulous@40 €25,- korting per maand inclusief sportprogramma voor minimaal 2 maanden.

  • een persoonlijk voedings- en bewegingsprogramma
  • Figuur corrigerende Bodytec EMS training 2 keer per week
  • 3 meetmomenten met coachingsgesprek

Alleen een persoonlijk voedingsschema of advies?

Ben jij gedisciplineerd en wil je alleen een persoonlijk voedingsschema waar jij zelf mee aan de slag kan? Dat kan natuurlijk ook. Een voedingsschema inclusief een startmeting en coachingsgesprek kost €90,- excl. BTW. Hiermee kan je zelf aan de slag.

Over Isabel LuskeIsabel

Isabel heeft ruime ervaring als sportinstructrice, vitaliteitscoach en personal trainer. Zij  is opgeleid als medisch personal trainer en heeft inmiddels al een paar honderd mensen begeleidt met diverse doelen.

Het is haar passie om mensen te ondersteunen bij het halen van hun doelstellingen. Zij is direct en recht door zee en zegt waar het op staat.

 

 

Afspraak fit-test of voedingsprogramma

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply